VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonschip

Woonschip in Amsterdam

Gebouwd onder nummer “KW 124” (Katwijk 124) werd dit schip in 1956 voor het eerst te water gelaten in Woubrugge en heeft daarna vele wateren en rivieren verkend. In het Caribische gebied heeft het schip dienst gedaan als viskotter. Het bovendek is destijds dan ook dichtgelast voor extra bescherming tegen de zon. Hierdoor is zowel binnen als buiten meer ruimte is ontstaan.

Dit zeeschip heeft inmiddels zijn vaste plek aan de Levantkade gevonden, gelegen in het trendy KNSM eiland (Oostelijk havengebied). Hier geniet u van rust en ruimte in een waterrijke, dynamische omgeving, met het centrum van Amsterdam in de directe nabijheid! Met slechts 10 minuten fietsen naar het Centraal Station en met enkele minuten met de auto naar de A10, is deze locatie goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Tram, bus en veerpont zorgen voor uitstekende verbindingen in alle richtingen. In de directe omgeving vindt u tal van leuke winkels en gezellige eetgelegenheden. Op loopafstand van de Levantkade bevindt zich het winkelcentrum Brazilië met onder andere Odin, Marqt en twee grote supermarkten.

Specificaties Stoer woonschip met een bovengemiddelde woonoppervlakte van ongeveer 268 m2, inclusief een vaste ligplaats aan de prachtige Levantkade. :

Casco: Staal Afmeting: ± 29.9 x 6.78 meter (casco) m Aantal kamers: 4 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: 268 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars