VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €44.500 k.k.

Varend Woonschip ex Parlevinker 19.40

Deze voormalige Parlevinker uit 1944 is getransformeerd tot een Varend Woonschip dat niet alleen geschikt is voor bewoning maar ook voor recreatieve vaartochten.

Haar afmetingen zijn ca. 19.40 x 4.10 x 1.30 m. Ze is voorzien van een 175 pk / 128 kW DAF diesel, ca. 600 liter brandstof in 2 stalen tanks, centrale verwarming op diesel & 2x hetelucht verwarming op diesel, generator, 4x zonnepaneel, ca. 2000 liter drinkwater in 1 tank, boiler, geen gas aan boord. De doorvaart hoogte is ca. 4,20 m als alles plat is. De kruissnelheid is ca. 15 km/uur bij 1300 RPM en de topsnelheid is ca. 25 km/uur.

Het schip is geïsoleerd en voor de betimmering zijn diverse materialen gebruikt. Het schip beschikt over een ruim bovendek dat is uitgerust met dubbele beglazing in kunststof raamkozijnen waardoor er voldoende licht en comfort wordt geboden. Aan de voorzijde van het schip is een hut met een 2-persoons bed en een aparte toiletruimte. De stuurhut is voorzien van twee zijdeuren en een trap die leidt naar het bovendek en een tweede trap die leidt naar de salon met een open keuken. Verder naar achteren treft u de machinekamer aan, evenals een hut met een 2-persoons bed en een badkamer.

Dit schip is, hoewel eenvoudig van opzet, uiterst functioneel en biedt alles wat u nodig heeft voor wonen en varen. De stahoogte is Voor: 1,80 m, in de badkamer / toilet voor (ca.) 1,78 m, in de stuurhut (ca.) 1,89 m, in het kombuis / keuken (ca.) 1,89 m, in de salon (ca.) 1,86 m, in de gang / corridor (ca.) 1,77 m, in de badkamer / toilet achter (ca.) 1,77 m en boven (ca.) 2,24 / 1,74 m.

Het vaartuig is direct beschikbaar voor overname, waardoor u snel kunt genieten van het unieke leven op het water. Aangeboden in de conditie waarin ze zich nu bevindt.

Specificaties Varend Woonschip ex Parlevinker 19.40 :

Casco: Staal Afmeting: 19.40 x 4.10 x 1.30 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 27WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars