NIEUW Woonschip

Woonschip in Amsterdam €719.000 v.o.n.

De Levantkade ligt aan het populaire KNSM eiland, vernoemd naar de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij dat tot 1977 hier was gevestigd.
In de jaren negentig van de vorige eeuw werd het gebied ontwikkeld tot het geliefde eiland dat het nu is met architectonische hoogstandjes als de Skydome en Emerald Empire.
Een knap staaltje van transformatie van havengebouwen naar fraaie woonblokken met binnenhoven.
Bij de herontwikkeling zijn aan de Levantkade 45 ligplaatsen gecreëerd voor woonschepen, herkenbaar als van origine varende schepen. En dat is van grote toegevoegde waarde op een locatie waar de oorsprong in de scheepvaart ligt. Voeg daar aan toe het weidse uitzicht over het water, de verfrissende bries en het gevoel van vrijheid dat kenmerkend is voor het waterwonen.

Het KNSM eiland met aangrenzend JAVA eiland bieden een keur aan smakelijke en gezellige restaurants/bars maar ook het diverse winkelaanbod maakt deze omgeving heel aantrekkelijk.
Via de Verbindingsdam bent u in no-time in stadsdeel Oost en via de Jan Scheaferbrug staat u zo in het centrum.

Geheel in stijl met deze fraaie omgeving ligt woonschip ALPHA, klaar om met een nieuwe eigenaar de toekomst tegemoet te treden. Een aardgasvrije duurzame toekomst om te beginnen, want dit woonschip is uitgerust met een hoogwaardig warmtepompsysteem en beschikt over energielabel A++! Een luxe toekomst ook, want zij is bijzonder smaakvol en fraai ingetimmerd en beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, badkamer, moderne keuken en sfeervolle stuurhut met leuke zit. Daarnaast is er een vierde slaapkamer met eigen badkamer en kitchenette, ideaal voor uw studerende dochter/zoon die de “zoek- een- kamer-stress” aan zich voorbij kan laten gaan.
Op het dek is zeer veel ruimte voor diverse zit- en eetgelegenheid. Het beschikt over een zonneterras van 11 x 4 meter. Dit is genieten in optima forma tijdens de zwoele zomeravonden met een glaasje gekoeld.
And last but not least….de periodieke keuring op de werf heeft in 2023 plaatsgevonden waarna ALPHA weer geheel goedgekeurd te water is gelaten.
Een zorgeloos, smaakvol en instap klaar woonschip op prachtige locatie.
Wij ontvangen u graag voor de eerste kennismaking.

Specificaties Woonschip in centrum van Amsterdam op prachtige locatie :

Casco: IJzer Afmeting: ± 31,20 x 4,5 meter m Aantal kamers: 5 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: 108 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars